Bullying: diari d'un assetjador (Paperback)

Bullying: diari d'un assetjador By J. J. Crussoe Cover Image

Bullying: diari d'un assetjador (Paperback)

$10.33


Email or call for availability and/or price.
"Bullying: diari d'un assetjador" 's un relat visceral que se submergeix a les profunditats del turment, explorant el fosc laberint de la ment d'un assetjador. En aquesta narrativa esquin adora, es desdibuixen les l nies entre la v ctima i el botx , convidant-ne una reflexi profunda sobre els secrets de l'assetjament, la crueltat i les complexitats del comportament hum .

La hist ria segueix els passos de Samuel, un adolescent aparentment com , per la vida del qual es veu embolicada en una espiral de turment i fustigaci . L'autor desgrana amb cruesa el dia a dia d'aquest jove assetjador. Samuel narra la seva pr pia hist ria, brindant una visi des de l'epicentre de l'agressi , desentranyant els motius, les emocions i els pensaments que alimenten el seu comportament.

Des de les p gines inicials, el lector 's testimoni d'un relat inquietant que desafia la idea preconcebuda de l'assetjador com a estereotip unidimensional. Samuel no 's un monstre desprove t de sentiments; 's un sser complex, atrapat en un laberint emocional, lluitant amb les seves pr pies inseguretats i pressions socials que l'empenyen a perpetuar el cicle de l'assetjament.

Les p gines del llibre no busquen excusar ni justificar l'assetjament; m's aviat, busquen donar llum sobre els complexos matisos de la conducta humana, les motivacions darrere d'actes tan perjudicials i la necessitat urgent de comprendre, prevenir i abordar el fenomen de l'assetjament escolar des de les seves arrels.

"Bullying: diari d'un assetjador" 's una crida a l'acci . No sols busca sensibilitzar i conscienciar, sin tamb impulsar un canvi en la cultura, fomentant l'empatia, el respecte i la comprensi . Convida els lectors a explorar m's enll de la superf cie, a desafiar les normes establertes i a treballar plegats per erradicar l'assetjament en totes les seves formes.
Aquest llibre 's una eina valuosa per a pares, educadors, joves i la societat en conjunt. A trav's de la hist ria de Samuel, es presenta una oportunitat per al di leg, la comprensi i la implementaci d'estrat gies que ajudin a prevenir i abordar l'assetjament escolar, transformant aix l'entorn educatiu i social en un espai m's segur i compassiu per a tothom.

Advert ncia sobre el contingut d'aquest llibre

Estimats lectors,

Abans de submergir-se en la lectura del nostre llibre "Bullying, diari d'un assetjador", volem fer una breu advert ncia sobre el contingut de l'obra. Aquesta hist ria aborda el tema de l'assetjament escolar de manera realista i, en alguns moments, for a crua. Cal tenir en compte que les experi ncies descrites en aquestes p gines poden ferir la sensibilitat d'alguns lectors.

L'assetjament escolar 's un tema dolor's i complex, i el nostre objectiu en abordar-lo de manera realista 's crear consci ncia i fomentar-ne la comprensi . Tot i aix , entenem que cada lector 's nic i pot reaccionar de manera diferent a certes escenes o descripcions. Per tant, volem recordar-los que, si en algun moment senten que la hist ria es torna massa intensa o pertorbadora, est completament b fer un descans o considerar si aquest llibre 's adequat per a la seva lectura.

Valorem i respectem les emocions de cada lector i no desitgem causar malestar innecessari. Volem que la lectura d'aquest llibre sigui una experi ncia enriquidora i reflexiva, per tamb comprenem que la realitat de l'assetjament pot ser aclaparadora per a alguns.

Si decidiu continuar amb la lectura, us agra m per unir-vos a la conversa sobre l'assetjament escolar i la import ncia de l'empatia i la valentia en la lluita contra aquest problema. Tot i aix , la salut emocional i el benestar dels nostres lectors's n sempre la nostra principal preocupaci .

Gr cie.
Product Details ISBN: 9798366220118
Publisher: Independently Published
Publication Date: December 7th, 2022
Pages: 166
Language: Catalan