Bullying: diari d'un assetjat (Paperback)

Bullying: diari d'un assetjat By J. J. Crussoe Cover Image

Bullying: diari d'un assetjat (Paperback)

$10.35


Email or call for availability and/or price.
De vegades, la vida ens enfronta a desafiaments insondables, a malsons que semblen no tenir fi. En aquesta hist ria explorarem el turment d'un jove que es va veure atrapat en un cicle de crueltat, un infern teixit pels seus propis companys. Un relat que posa al descobert els foscos racons de l'assetjament escolar, per tamb la incre ble fortalesa de l'esperit hum .

Amb el pas dels dies, les p gines d'aquest llibre ens submergiran en la ment i el cor del nostre protagonista, un noi l'exist ncia del qual es veur alterada per l'hostilitat inescrutable d'aquells que, en teoria, haurien d'haver estat els seus amics. Set dies, set jornades que s'estendran com una eternitat, cadascun carregat de dolor, confusi i, paradoxalment, d'una valentia que nom's floreix en les condicions m's adverses.

Hi ha hist ries que, encara que esquin adores, mereixen ser explicades. Aquesta 's una d'aquestes hist ries: una cr nica de valentia al mig del turment, una lluita que ens recorda que l'esperit hum pot brillar fins i tot els dies m's foscos.

La hist ria d'aquest jove protagonista 's una immersi en la crueltat que els ssers humans de vegades es poden infligir els uns als altres. Durant set dies, va viure un infern que semblava no tenir fi, atrapat en un remol de burles, fustigaci i solitud.

Al llarg d'aquestes p gines, serem testimonis dels girs i les voltes del seu tr gic viatge, mentre intenta comprendre per qu s'ha convertit en un blanc per als que haurien d'haver estat els seus amics.

"Bullying, diari d'un assetjat" 's un relat agredol , una hist ria de lluita i p rdua, de dolor i resili ncia. Ens recorda que l'assetjament pot deixar cicatrius profundes, per tamb ens mostra que, de vegades, l'acte m's valent 's continuar endavant malgrat les ferides, aprendre a guarir i trobar la llum a la foscor.

Acompanyeu-nos en aquest viatge per descobrir com, fins i tot en la derrota, es pot trobar un triomf interior, una valentia que perdura m's enll de les p gines d'un llibre i que ens inspira a ser millors, a ser m's comprensius, a ser valents a la lluita contra l'odi i l'assetjament.

Advert ncia sobre el contingut del llibre

Estimats lectors,

Abans de submergir-se en la lectura del nostre llibre "Bullying, diari d'un assetjat", volem fer una breu advert ncia sobre el contingut de l'obra. Aquesta hist ria aborda el tema de l'assetjament escolar de manera realista i, en alguns moments, for a crua. Cal tenir en compte que les experi ncies descrites en aquestes p gines poden ferir la sensibilitat d'alguns lectors.

L'assetjament escolar 's un tema dolor's i complex, i el nostre objectiu en abordar-lo de manera realista 's crear consci ncia i fomentar-ne la comprensi . Tot i aix , entenem que cada lector 's nic i pot reaccionar de manera diferent a certes escenes o descripcions. Per tant, volem recordar-los que, si en algun moment senten que la hist ria es torna massa intensa o pertorbadora, est completament b fer un descans o considerar si aquest llibre 's adequat per a la seva lectura.

Valorem i respectem les emocions de cada lector i no desitgem causar malestar innecessari. Volem que la lectura d'aquest llibre sigui una experi ncia enriquidora i reflexiva, per tamb comprenem que la realitat de l'assetjament pot ser aclaparadora per a alguns.

Si decidiu continuar amb la lectura, us agra m per unir-vos a la conversa sobre l'assetjament escolar i la import ncia de l'empatia i la valentia en la lluita contra aquest problema. Tot i aix , la salut emocional i el benestar dels nostres lectors's n sempre la nostra principal preocupaci .

Gr cies per la vostra comprensi i per acompanyar-nos en aque.
Product Details ISBN: 9798366212229
Publisher: Independently Published
Publication Date: December 7th, 2022
Pages: 154
Language: Catalan