Palatul de proteine vegetale: Carte de bucate Tempeh și Seitan (Paperback)

Palatul de proteine vegetale: Carte de bucate Tempeh și Seitan By Mara Niță Cover Image

Palatul de proteine vegetale: Carte de bucate Tempeh și Seitan (Paperback)

$46.47


Ships quickly (1-7 days)
(This book cannot be returned.)
Bine ați venit la "Palatul de proteine vegetale: Cartea de bucate Tempeh și Seitan".
Această călătorie culinară celebrează minunile proteinelor pe bază de plante, concentr ndu-se pe două ingrediente delicioase și versatile: tempeh și seitan. Indiferent dacă sunteți un vegan experimentat sau pur și simplu doriți să ncorporați mai multe opțiuni pe bază de plante n dieta dvs., această carte de bucate oferă o gamă variată de rețete care vă vor satisface papilele gustative și vă vor hrăni corpul. Tempeh și seitan sunt surse excelente de proteine, oferind nutrienți esențiali, oferind n același timp texturi și arome unice care nalță orice fel de m ncare.
Tempeh, făcut din boabe de soia fermentată, se laudă cu un gust de nucă și o textură fermă, n timp ce seitanul, derivat din gluten de gr u, oferă o consistență consistentă și asemănătoare cărnii. Ambele ingrediente sunt incredibil de versatile, permiț ndu-vă să explorați diverse posibilități culinare și să creați m ncăruri delicioase pentru micul dejun, pr nz, cină și orice altceva. n "Palatul de proteine vegetale", ne vom scufunda n lumea tempeh-ului și a seitanului, debloc ndu-le potențialul de a străluci ntr-o gamă largă de rețete. De la tocănițe reconfortante și cartofi prăjiți p nă la marinate aromate și grătare sărate, aceste delicii pe bază de plante vor deveni cu siguranță elemente de bază n bucătăria dvs.
Deci, haideți să ne lansăm n această aventură aromată, sărbătorind puterea proteinelor vegetale și bucuriile gătitului conștient și plin de compasiune.
Product Details ISBN: 9781835512838
ISBN-10: 1835512836
Publisher: Mara Niță
Publication Date: September 1st, 2023
Pages: 274
Language: Romanian