Plantaardig Eiwit Gehemelte: Tempeh en Seitan kookboek (Paperback)

Plantaardig Eiwit Gehemelte: Tempeh en Seitan kookboek By Mohammed Post Cover Image

Plantaardig Eiwit Gehemelte: Tempeh en Seitan kookboek (Paperback)

$46.47


Ships quickly (1-7 days)
(This book cannot be returned.)
Welkom bij "Plantaardig Eiwit Gehemelte: Tempeh en Seitan kookboek."
Deze culinaire reis viert de wonderen van plantaardige eiwitten, met de nadruk op twee heerlijke en veelzijdige ingredi nten: tempeh en seitan. Of je nu een doorgewinterde veganist bent of gewoon meer plantaardige opties in je dieet wilt opnemen, dit kookboek biedt een breed scala aan recepten die je smaakpapillen tevreden zullen stellen en je lichaam zullen voeden. Tempeh en seitan zijn uitstekende eiwitbronnen, die essenti le voedingsstoffen leveren en tegelijkertijd unieke texturen en smaken bieden die elk gerecht naar een hoger niveau tillen.
Tempeh, gemaakt van gefermenteerde sojabonen, heeft een nootachtige smaak en een stevige textuur, terwijl seitan, afgeleid van tarwegluten, een stevige en vleesachtige consistentie biedt. Beide ingredi nten zijn ongelooflijk veelzijdig, waardoor je verschillende culinaire mogelijkheden kunt verkennen en overheerlijke gerechten kunt maken voor ontbijt, lunch, diner en alles daartussenin.
In "Plantaardig Eiwit Gehemelte" duiken we in de wereld van tempeh en seitan, waarbij we hun potentieel ontsluiten om te schitteren in een breed scala aan recepten. Van geruststellende stoofschotels en roerbakgerechten tot smaakvolle marinades en hartige grillgerechten, deze lekkernijen op basis van planten zullen zeker nietjes in je keuken worden.
Dus laten we beginnen aan dit smaakvolle avontuur, waarin we de kracht van plantaardige eiwitten en de geneugten van bewust en liefdevol koken vieren.
Product Details ISBN: 9781835512814
ISBN-10: 183551281X
Publisher: Mohammed Post
Publication Date: September 1st, 2023
Pages: 276
Language: Dutch