Rasa Authentic Sandwich Cheese Cair (Paperback)

Rasa Authentic Sandwich Cheese Cair By Siow Neo Loi Cover Image

Rasa Authentic Sandwich Cheese Cair (Paperback)

$52.47


Special Order
(This book cannot be returned.)
Kenapa kita semua suka Sandwich Keju Bakar Dipanggang rangup dalam kuali atau dipanggang dengan muka terbuka hingga desis cair, terdapat beberapa perkara yang lebih menarik daripada sandwic keju panggang.
Roti bakar berwarna perang keemasan berdenyut di luar sambil anda menggigitnya, menghasilkan kejunya yang lembut, panas dan meleleh. Anda mendapat keseronokan yang tergesa-gesa dan menggigil dari kedua-dua yang dilarang dan yang biasa: kerangupan mentega roti tanah dengan lapisan keju hangat yang meleleh. Keju dan roti bakar mentega mungkin menjadi makanan mewah hari ini, mungkin juga tabu bagi sesetengah orang; namun sandwic keju panggang adalah setara kuliner selimut keselesaan. Sandwic keju panggang mungkin adalah apa yang ibu anda beri makan kepada anda, sekolah anda memberi anda makan dan zaman kanak-kanak anda memberi anda makan. Dan ia mungkin apa yang anda makan kepada diri sendiri dan rakan rapat dan keluarga, sekurang-kurangnya sekali-sekala.
Sandwic keju panggang boleh menjadi salah satu perkara yang paling mudah untuk dibuat, sesuatu yang anda boleh buat pada hampir setiap jam dengan bahan-bahan yang ada di dapur anda sudah pun, dalam masa kurang daripada beberapa minit. Sarapan pagi, makan tengah hari, makan malam, selepas sekolah atau snek tengah malam ... semuanya adalah masa yang sesuai untuk sandwic keju panggang. Membuat Sandwic Keju Bakar Anda tidak benar-benar memerlukan gizmo istimewa, walaupun terdapat beberapa gizmo yang menarik yang menghasilkan bahagian luar yang segar dengan keju cair di dalamnya. Terdapat mesin penekan yang memerah gulungan lemak, sangat baik untuk panini Itali, sandwic Cuba, bocadillos, dan keju panggang lama biasa. Dan terdapat pembuat sandwic yang menekan tepi luar roti dengan ketat, ketat, oh sangat rapat bersama untuk melampirkan keju cair panas cair. (Yang terakhir ini sangat popular di Great Britain pada tahun enam puluhan- saya diberitahu tidak ada rumah yang tidak mempunyai satu.) Tetapi sebenarnya, kuali berat yang baik-sebaik-baiknya tidak melekat-membuat silap untuk sandwic keju panggang kuali dan ayam daging. berfungsi dengan sempurna untuk mereka yang bermuka terbuka.
Walaupun sandwic keju panggang tidak lebih daripada roti dan keju yang dipanaskan, sedikit hiasan membawanya ke arah yang berbeza: merangsang, mengujakan, berani saya katakan, mendebarkan? Hanya sedikit yang dapat menahan godaan yang tajam, emas, dan meleleh; Saya tahu saya tidak pernah boleh.
Product Details ISBN: 9781805422754
ISBN-10: 1805422758
Publisher: Siow Neo Loi
Publication Date: December 1st, 2022
Pages: 320
Language: Malay