ГОТВАРСКА КНИГА С ВКУСНА (Paperback)

ГОТВАРСКА КНИГА С ВКУСНА By ПЕТЯ И&#10 Cover Image

ГОТВАРСКА КНИГА С ВКУСНА (Paperback)

$46.99


Ships quickly (1-7 days)
(This book cannot be returned.)

Пълнежът или пълнежът е ядлива смес, често съставена от билки и нишесте като хляб, използвана за запълване на кухина при приготвянето на друг хранителен продукт.


Много храни могат да бъдат пълнени, включително домашни птици, морски дарове и зеленчуци. Като техника на готвене плънката помага за задържане на влагата, а самата смес служи за подсилване и усвояване на вкусовете по време на приготвянето.


Популярният тип плънка е плънка от домашни птици, която често се състои от галета, лук, целина, подправки и билки като градински чай, комбинирани с вътрешностите. Добавките могат също да включват сушени плодове и ядки (като кайсии и бадеми на люспи) и кестени.

Тези креативни рецепти доказват, че комбинирането на различни съставки и текстури може да превърне едно обикновено ястие във вкусно ястие. Така че следващия път, когато търсите начин да добавите повече вкусове към вечерята, обяда или гарнитурите си, но не ви се

иска да преглеждате няколко различни рецепти, опитайте изкуството на "пълненето". Гарантирам, че ще харесате тези пълнени храни "всичко в едно"

Product Details ISBN: 9781805421672
ISBN-10: 1805421670
Publisher: Not Avail
Publication Date: December 19th, 2022
Pages: 310
Language: Bulgarian