Икономична диета за месо (Paperback)

Икономична диета за месо By Людми&#108 Cover Image

Икономична диета за месо (Paperback)

$39.99


Ships quickly (1-7 days)
(This book cannot be returned.)

Какво ще кажете да ядете месо, много месо и да увеличите производителността, умствената яснота, либидото и кръвното налягане? Така твърдят привържениците на новата диета за месоядни животни. Тази диета се основава на чисти меса, органи, яйца, риба и сирена. Без зеленчуци или растителни храни и без добавки.


Това е обратното на веганската диета. Това е вариант на диета с високо съдържание на протеини и наситени мазнини и без въглехидрати. Но няма установен протокол за количеството протеини и мазнини, които трябва да се консумират.


Така че месоядната диета е по-екстремна версия на кетонната диета и, както подсказва името, означава ядене само на животински продукти.

Как работи месната диета Можете да ядете всички видове месо, включително говеждо, пилешко, риба, органи като черен дроб и бъбреци. И ако се чувствате авантюристично настроени, смели и умни. Освен това месото може да се овкуси само с малко сол и черен пипер, други подправки не са разрешени. И докато някои диети за месоядни позволяват цели млечни продукти, най-ревностните привърженици избягват млечните продукти изцяло.


Въпреки че това звучи (и е) крайно, привържениците на методологията казват, че яденето само на месо помага при много здравословни състояния, като умора, затлъстяване и храносмилателни проблеми.


Можете да ядете всяка животинска храна, която харесвате, във всяко количество или комбинация, която предпочитате, и да пиете вода като източник на течност, следвайки сигналите за глад и ситост. Някои обаче са малко по-гъвкави и правят изключения за кафе, чай, вино, спиртни напитки и подправки.


Месото е обилно, вкусно и обикновено не се изкушаваме да преяждаме. За разлика от вкусните изкm.

Product Details ISBN: 9781805421276
ISBN-10: 1805421271
Publisher: Not Avail
Publication Date: December 19th, 2022
Pages: 212
Language: Bulgarian