КРАЙНИЯТ НАРЪЧНИК ЗА ДЕХ (Paperback)

КРАЙНИЯТ НАРЪЧНИК ЗА ДЕХ By Петя И&#10 Cover Image

КРАЙНИЯТ НАРЪЧНИК ЗА ДЕХ (Paperback)

$44.99


Ships quickly (1-7 days)
(This book cannot be returned.)

Добре дошли в ", готварска книга, пълна със 100 вкусни и питателни рецепти за вашия дехидратор. Независимо дали сте опитен професионалист в дехидратирането или тепърва започвате, тази книга има по нещо за всеки. Ето само няколко причини да обичате дехидратирани храни

Запазва хранителните вещества: Дехидратирането на храната запазва повече хранителни вещества в сравнение с други методи за консервиране като консервиране или замразяване.

Преносими и удобни : Дехидратираните храни са леки и заемат по-малко място от пресните храни, което ги прави идеални за къмпингуване или дълги преходи.

Гъвкав и креативен : От пържени продукти през плодова кожа до зеленчуков чипс, няма недостиг на вкусни и креативни начини за използване на дехидратор.

Спестява пари Купуването на дехидратирани храни може да бъде скъпо, но с дехидратор можете да запазите собствените си храни на малка част от цената.


С тази готварска книга ще откриете колко лесно и забавно е да създавате вкусни и здравословни дехидратирани храни у дома. От закуска до вечеря и всичко между тях,ви е покрило със 100 апетитни рецепти, които да задоволят апетита ви. Така че запалете своя дехидратор и се пригответе да се впуснете в кулинарно приключение

Product Details ISBN: 9781783572878
ISBN-10: 1783572876
Publisher: Not Avail
Publication Date: March 8th, 2023
Pages: 264
Language: Bulgarian