ПРИРАЧНИК ЗА КРАЈНИОТ ДЕ (Paperback)

ПРИРАЧНИК ЗА КРАЈНИОТ ДЕ By Малин&#108 Cover Image

ПРИРАЧНИК ЗА КРАЈНИОТ ДЕ (Paperback)

$44.97


Ships quickly (1-7 days)
(This book cannot be returned.)

Добредојдовте во ", книга за готвење преполна со 100 вкусни и хранливи рецепти за вашиот дехидратор. Без разлика дали сте искусен професионалец за дехидрација или штотуку започнувате, оваа книга има по нешто за секого. Еве само неколку причини зошто сакате да ја сакате дехидрираната храна


  • Ги задржува хранливите материи дехидрираната храна зачувува повеќе од нејзините хранливи материи отколку другите методи на конзервирање како конзервирање или замрзнување.
  • Пренослива и практична Дехидрираната храна е лесна и зафаќа помалку простор од свежата храна, што ги прави совршени за кампување или долги пешачење.
  • Разноврсна и креативна од нечиста до овошна кожа до зеленчукови чипсови, нема недостиг од вкусни и креативни начини за користење на дехидратор.
  • Заштедува пари Купувањето дехидрирана храна може да биде скапо, но со дехидратор можете да ја зачувате сопствената храна по мал дел од цената.


Со оваа книга за готвење, ќе откриете колку е лесно и забавно да се создаде вкусна и здрава дехидрирана храна дома. Од појадок до вечера и с измеѓу, "The Dehydrator Kitchen" ве опфати со 100 еверојатни рецепти за да ги задоволите вашите желби. Затоа, запалете го вашиот дехидратор и подгответе се да се впуштите во кулинарска авантура

Product Details ISBN: 9781783572144
ISBN-10: 1783572140
Publisher: Not Avail
Publication Date: March 15th, 2023
Pages: 266
Language: Macedonian